SEAT Service Ringsted

Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. SEAT Service Ringsteds pladeværksted er godkendt af SEAT fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

SEAT Service Ringsted er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation. 

Lånebil

Mens skaden bliver udbedret stiller vi en lånebil til rådighed uden beregning. Det eneste du skal betale, er en selvrisikoforsikring, hvis du ønsker det. Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af SEATs omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted og bilen er under 10 år gammel. 

Mere om SEAT Vejhjælp

Kontakt os

Har du brug for rådgivning i forbindelse med en skade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 22 22 18 - tryk 1 (værksted) og tryk derefter 3 (tidsbestilling/status på skadecenter).